tevreden over het resultaat

Monique is altijd vrolijk en luistert ook goed naar de vragen en de ervaringen die verteld worden. Ik zelf ben heel tevreden over het resultaat dat heel goed uitgelegd is met de bijeenkomst de eerste keer, kortom, fantastisch!!!

erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de behandeling. Ben er nog lang niet, maar ik neem de tijd. Monique is vriendelijk,luistert naar je en probeert je met haar kennis te helpen.

erg tevreden

Vriendelijke benadering en goede, duidelijke uitleg over de behandeling. Luistert ook goed naar de klachten en past daar zonodig de behandeling op aan. Ik ben heel erg tevreden!

No nonsense

Warm ontvangst, duidelijke uitleg, geen verborgen kosten en geen extra verkoop zoals bij andere. No nonsense

zeer tevreden

Hele leuke en lieve mensen. Aandacht voor ieder individu en altijd een praatje. Ben zeer tevreden over hoe het gaat. Zeer professioneel

tevreden

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn praatje

20 kg

Ik ben eind januari voor het eerst bij Monique geweest met als doel 20 kg afvallen. Monique is een hele lieve en kundige vrouw, niet betuttelend maar realistisch zonder iets op te leggen. De “naadjes” doen hun werk en ik hou me aan de (minimale) adviezen qua voeding. Ik heb geen enkel moment “honger” gehad en tik de laatste 3 kilo binnenkort weg.

Bij twijfel.. deze keer wel oversteken en bij Monique langsgaan

tevreden — dup

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn praatje

ondanks vakantie

Ik ben zeer tevreden over de werking van de acupunctuur naaldjes zowel voor de overgangsklachten die al veel minder zijn geworden als voor het afvallen. 5 kg afgevallen ondanks mijn twee vakanties in 8 weken tijd is voor mij prima gegaan 💝

Werkt echt!

Netjes de regels gevolgd om van de suikers af te blijven maar verder heerlijk gegeten (bv brood en kaas mag wel).

In vier weken tijd meer dan 2 kilo verloren. Superblij natuurlijk!