tevreden

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn praatje

20 kg

Ik ben eind januari voor het eerst bij Monique geweest met als doel 20 kg afvallen. Monique is een hele lieve en kundige vrouw, niet betuttelend maar realistisch zonder iets op te leggen. De “naadjes” doen hun werk en ik hou me aan de (minimale) adviezen qua voeding. Ik heb geen enkel moment “honger” gehad en tik de laatste 3 kilo binnenkort weg.

Bij twijfel.. deze keer wel oversteken en bij Monique langsgaan

tevreden — dup

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn praatje

ondanks vakantie

Ik ben zeer tevreden over de werking van de acupunctuur naaldjes zowel voor de overgangsklachten die al veel minder zijn geworden als voor het afvallen. 5 kg afgevallen ondanks mijn twee vakanties in 8 weken tijd is voor mij prima gegaan 💝

Werkt echt!

Netjes de regels gevolgd om van de suikers af te blijven maar verder heerlijk gegeten (bv brood en kaas mag wel).

In vier weken tijd meer dan 2 kilo verloren. Superblij natuurlijk!

Kundig en Lief

Monique is ontzettend kundig en lief. Ze luistert naar je en kijkt verder dan een reguliere arts. Ik ben al ruim 20 kilo afgevallen met haar hulp. Nog 5 kilo te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.

lekker in mijn vel

De uitleg welke ik heb ontvangen is duidelijk (afvallen). Naslag werk mee gekregen waar al de informatie nog eens duidelijk staat omschreven. Het is ook prettig dat je geen dieet hoeft te volgen en je best nog veel keuze hebt wat je mag eten/drinken. De ontvangst is altijd prettig en er is altijd tijd om vragen te stellen. Naaldjes worden vakkundig gezet. Het heeft mij inmiddels geholpen om 14 kilo af te vallen van 9 mei 2022. Ik heb geen trek meer in suikers, zit eerder vol en zit een stuk fijner in mijn vel.

Wist niet wat ik ervan moest denken

Wist eigenlijk niet wat ik er van moest denken en heb er ook wel een aantal weken over nagedacht. Maar nu zo blij dat ik er mee begonnen ben. Nu na 5 maanden al zeker 15 kilo eraf. Monique is ook een fantastische vrouw, zo warm en geïnteresseerd en je kan altijd vragen stellen mocht je het niet meer weten.

Blij

Ik ben ontzettend blij met Tren Counseling. Het afvallen met de naaldjes gaat super goed dus de methode werkt. En ja, uiteraard moet je daar zelf ook veel aan doen. Iedere 4 weken word je vrolijk ontvangen door Monique en haar assistente. Ze werken snel en efficiënt en de sfeer is goed en gezellig. Absoluut een aanrader!

duidelijk

Er werd een duidelijke uitleg gegeven bij de intake. Prettige benadering. Tijdens de behandeling werd verteld wat er gedaan werd. Handig was dat na afloop van de behandeling een reader meegegeven werd waarin alles nog eens duidelijk werd beschreven. Fijn om thuis nog eens door te nemen.