Aanrader!

Superfijne ervaring en begeleiding. Na verschillende andere methodes gebruikt te hebben, nu eindelijk kunnen stoppen met roken, en ook nog wel op zo een eenvoudige manier. Aanrader!

eindelijk gestopt

Had er geen vertrouwen in MAAR …..het is gelukt, ik ben eindelijk gestopt met dat vieze stink staafje … yeeaaahhhh

Behulpzaam

Zeer cliënt vriendelijk, behulpzaam en geven van alle soorten advies

gaat nog prima

Monique is een super lieve en altijd vrolijke vrouw! Ben voor puntjes in me oren geweest om te stoppen met roken, en ga nu dag 5 in en gaat nog prima.

perfect

Professionele uitleg. Overtuigend. Vakkundig

Bijna 1 jaar later.

In Jan. 2020 naar Halsteren gegaan om te proberen met roken te stoppen. Met daar bij heel gezonde dosis van twijfels en scepsis. 50 jaar een pakje sigaretten per dag gerookt. Nu in de 70 . Na de behandeling enkele sigaretten gerookt en nu na al bijna 1 jaar lang volledig rookvrij. Had al diverse andere behandelingen achter de rug die niet gekt ebben. Het is het geld dubbel en dwars waard geweest. Nog steeds dankbaar.

eindelijk gelukt na 50 jaar

Na 50 jaar roken is het eindelijk gelukt te stoppen. Dank. Je wel voor de hulp en ik wens je het allerbeste.

Gestopt met vapen (elektronische sigaret)

Had met mijzelf de afspraak gemaakt om op mijn 40ste te stoppen met roken. Het stoppen met roken had ik al een aantal jaar daarvoor opgegeven, echter was ik daarvoor in de plaats gaan vapen. En ook vapen is verslavend, omdat je nog steeds je dosis nicotine binnenkrijgt. Ik had nog een steuntje nodig om nu daadwerkelijk met alles te stoppen. Op de stop dag een laatste trek genomen en daarna nooit meer behoefte gehad aan het vapen (na de sessie). Ik heb in totaal 23 jaar gerookt waarvan 3 jaar vapen en ben nu 2 maanden abstinent. Beste lezers, gun jezelf ook een rookvrij leven en geef acupunctuur een kans!

super makkelijk gestopt met roken

We zijn op donderdagavond richting Dordrecht gereden met onze laatste sigaret gerookt te hebben .
De manier waarop we werden behandeld was zeer persoonlijk en met goede uitleg . Het was duidelijk wat er ging gebeuren en hebben meteen de behandeling laten doen . Nu 3 maanden langer nog steeds gestopt zonder enige moeite . Dus mocht je ooit willen stoppen gebruik deze methode !!!
gr Manja en Frank

Vrij

Ik was al eens eerder gestopt met roken, maar dit heb ik een week of 3 volgehouden. Totdat met Monique in contact kwam vanwege het feit dat mijn vrouw een behandeling bij haar volgde. 2 weken met prikkertjes in mijn oren lopen. Het kan niet gekker. Maar met mijn wilskracht en de magische prikkertjes van Monique ben ik eindelijk na 46 jaar roken VRIJ !!! Bedankt Monique.