Werkelijk fantastisch

Werkelijk fantastisch. Overtuigend, daadkrachtig en begripvol. Na 1 dag geen behoefte meer om te roken. Nu een maand gestopt 💪. Money well spent.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, ik ben nu ruim 4 weken van het roken af. Het is een fijne ondersteuning, maar je moet ook zelf echt willen!

Aanrader!

Superfijne ervaring en begeleiding. Na verschillende andere methodes gebruikt te hebben, nu eindelijk kunnen stoppen met roken, en ook nog wel op zo een eenvoudige manier. Aanrader!

eindelijk gestopt

Had er geen vertrouwen in MAAR …..het is gelukt, ik ben eindelijk gestopt met dat vieze stink staafje … yeeaaahhhh

Behulpzaam

Zeer cliënt vriendelijk, behulpzaam en geven van alle soorten advies

gaat nog prima

Monique is een super lieve en altijd vrolijke vrouw! Ben voor puntjes in me oren geweest om te stoppen met roken, en ga nu dag 5 in en gaat nog prima.

perfect

Professionele uitleg. Overtuigend. Vakkundig

Bijna 1 jaar later.

In Jan. 2020 naar Halsteren gegaan om te proberen met roken te stoppen. Met daar bij heel gezonde dosis van twijfels en scepsis. 50 jaar een pakje sigaretten per dag gerookt. Nu in de 70 . Na de behandeling enkele sigaretten gerookt en nu na al bijna 1 jaar lang volledig rookvrij. Had al diverse andere behandelingen achter de rug die niet gekt ebben. Het is het geld dubbel en dwars waard geweest. Nog steeds dankbaar.

eindelijk gelukt na 50 jaar

Na 50 jaar roken is het eindelijk gelukt te stoppen. Dank. Je wel voor de hulp en ik wens je het allerbeste.