even helemaal niets

Een heerlijke massage en acupunctuur behandeling. Alles wordt goed uitgelegd. Er was even helemaal niets

Ontspannen

Ben heel tevreden over de behandeling. De massage was heerlijk en ontspannen. Een paar dagen voelde mijn lichaam wat soepeler aan.

Excellent

Excellent is het juiste woord. Een zeer ontspannende en fijne sfeer. Precies wat ik nodig had. De behandeling die plaats vond na de intake is aangepast op de extra klachten die ik tijdens de intake aangaf. De dag na de behandeling voel ik me stukken beter! Verheug me nu al op de volgende behandeling die gepland staat. Bedankt Monique!

gemak en welkom

Voelde me op mijn gemak en welkom. Het sfeervolle omgeving en de rust die ik Voelde Het werd allemaal goed uitgelegd voordat de behandeling begon.

evenwicht en gewrichtsklachten

Ik ben in de Genemuidenstraat op bezoek geweest voor een behandeling voor mijn evenwichtsklachten en gewrichtsklachten.
Jij hebt aan beide kanten in mijn oor twee puntjes geplaatst en tevens in mijn linkeroor een slaappuntje.
Het puntje in mijn rechteroor viel na 2 dagen uit en in mijn linkeroor na 1 week. Verbluffend was ook dat mijn gewrichtsklachten sterk verminderd waren tot nihil.
Het slaappuntje viel na 3 weken uit en op het moment slaap ik de hele nacht lekker door.

Ik wil je bedanken voor de wonderbaarlijke genezing van mijn lichaam en nog veel succes wensen met je succesvolle praktijk!

Top!

Altijd fijn om naar Monique te gaan. Ze weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Wat op dat moment niet altijd fijn is, maar daarna wel weer beter aanvoelt.
En altijd tijd voor een kletspraatje!

Onder behandeling bij monique

Tijdens de behandelingen van Monique voelde ik me erg op mijn gemak, de sfeer is prettig en ontspannen.
Ze is goed meelevend met je en ze doet haar werk goed !!!, hele fijne massages die ik een ieder kan aanbevelen.

Ze luistert, en helpt als mogelijk gelijk

Binnen gekomen tbv gewichtsverlies, maar meegegaan met haar uitbreiding van diensten .
Een wonder, gewichtsverlies door auriculotherapie , ok wel een paar “not to eat or drink” maar zonder veel moeite afvallen is het eindresultaat.
Tijdens de bezoekjes kom je aan de praat en ze staat gelijk klaar met extra puntjes die je helpen . Wat eenwonder ….het (anti) stress puntje . Gelijk na activering voelde ik de razende Roeland in mij tot rust komen .
Nu tijdens massage en acupunctuur gelijk meedenkend in het plaatsen van de naalden . En ja , de pijn werd na een dag of 2 minder in de schouder…..
Ben blij dat ik bij Monique terecht ben gekomen !

Fibromyalgie

In mei 2018 werd ik voor het eerst behandeld met als doel de pijnklachten te verminderen die bij de fibromyalgie behoorlijk aanwezig kan zijn.

Vandaag heb ik voor de 4e keer 3 puntjes in mijn oren gekregen. Ik ben zeer tevreden over het behandel effect.
Ik startte met kaakpijn (gewricht) en een paar uren later is de pijn zo goed als verdwenen.

Pijn in de knie

Monique heeft mijn knie pijn vrij gemaakt met accupunctuur, ik heb bijna een jaar klachten gehad met trappen lopen en wandelen en ik heb fysiotherapie gehad maar dat hielp niet veel, door de oefeningen kwam ik niet veel verder, maar al bij de 1e behandeling van Monique voelde ik verbetering en daar ben ik reuze blij mee. Bedankt Monique!