Acupunctuur

Herstel het evenwicht in uw lichaam en maak een afspraak voor een acupunctuurbehandeling bij Tren Counseling.
Effectief bij vele klachten.

Acupunctuur bij Tren Counseling

Bij Tren Counseling kunt u terecht voor acupunctuur in Zoetermeer. Een behandeling geeft u meer energie, vermindert uw klachten en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Hiermee herstelt u het evenwicht in uw lichaam, geniet u weer van hetgeen u wilt doen én heeft u geen last van bijwerkingen.

Wat houdt een acupunctuurbehandeling in?

Acupunctuur (acus = naald en punctum = prik) is een behandelmethode binnen de Chinese geneeskunde waarbij we te werk gaan met roestvrijstalen naalden.

De zogenaamde hao tjen-naalden steken we in de acupunctuurpunten in het onderhuidse bindweefsel. Deze punten maken deel uit van het energienetwerk van ons bewegingsapparaat, dat bestaat uit meridianen (energiebanen) en in contact staan met onze organen en lichaamsfuncties.

Wanneer u niet gezond bent, kunnen we bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren. Op deze manier brengen we het lichaam weer in balans, stroomt uw bloed weer op een juiste manier door, activeren we goede energie, halen we de blokkerende energie weg en maken een einde aan blokkades. Zo gaan we klachten tegen en voorkomen problemen. De sessie is nog doeltreffender in combinatie met een TuiNa-massage.

Sessie op maat

Zodra u contact met ons opneemt, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw klachten en voeren een analyse uit om te kijken waar de problemen vandaan komen.

Vervolgens gaan we op zoek naar een oplossing om de complicaties te verhelpen of te verminderen. De acupunctuurbehandeling is effectief bij vele ziektes en klachten. Denk onder meer aan chronische problemen, hoofdpijn, allergieën, stress, verslavingen, pijn in de gewrichten, spijsverteringsproblemen, mentale stoornissen en nog veel meer.

Bel gerust voor het maken van een afspraak of doe dit online door het invullen van het contactformulier.