Stoppen met roken (Bilthoven)

Wanneer

donderdag, 26-10-2023    
20:30 - 21:30

Reserveringen

€ 180,00
Schrijf je nu in

Waar

Bilthoven
Jachtlaan 15 , Bilthoven, Utrecht Nederland, 3721 CA, Utrecht

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Tijdens dit gesprek (klein groepsverband) leg ik je de acupunctuur uit en laat het je zien. Ik vertel je wat je ervan mag verwachten (binnen 5 dagen lichamelijk van je nicotine verslaving af) de valkuilen, hoe om te gaan in bepaalde situaties, je stop garantie en hoe niet zwaarder te worden. Hoe je de kosten kan declareren bij je zorgverzekeraar (indien je aanvullend bent verzekerd ik val onder alternatieve geneeswijze).

De naaldjes zorgen ervoor dat je binnen 5 dagen lichamelijk van je nicotine verslaving af bent. De uitleg / eerste keer is het geestelijke (hier krijg je ook iets voor mee in de vorm van een mapje)

Wanneer je het na afloop ziet zitten plaatsen we de behandeling en zijn er kosten aan verbonden, zie je het niet zitten even goede vrienden dan zijn er geen kosten aan verbonden.  4 weken later kom je nog een keer terug om te kijken hoe het met je gaat. Dit zal ik ook tijdens de eerste keer uitleggen.

Indien je het ziet zitten en jij er helemaal klaar mee en klaar voor bent wordt na afloop direct je behandeling ingezet.

 

Reserveringen

Tickets

U betaald wanneer u besluit na de uitleg akkoord te gaan met de behandeling. Wanneer u het niet ziet zitten na de uitleg zijn daar geen kosten aan verbonden

€ 180,00

Registratiegegevens