Recensies

tevreden over het resultaat

Monique is altijd vrolijk en luistert ook goed naar de vragen en de ervaringen die verteld worden. Ik zelf ben heel tevreden over het resultaat dat heel goed uitgelegd is met de bijeenkomst de eerste keer, kortom,… Lees meer… “tevreden over het resultaat”

N. te Breda
Gewichtsverlies

Werkelijk fantastisch

Werkelijk fantastisch. Overtuigend, daadkrachtig en begripvol. Na 1 dag geen behoefte meer om te roken. Nu een maand gestopt 💪. Money well… Lees meer… “Werkelijk fantastisch”

Iwan, Breda
Stoppen met roken

erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de behandeling. Ben er nog lang niet, maar ik neem de tijd. Monique is vriendelijk,luistert naar je en probeert je met haar kennis te… Lees meer… “erg tevreden”

Rebecca
Gewichtsverlies

komt afspraken na

Komt afspraken na. Is vriendelijk en geeft goede… Lees meer… “komt afspraken na”

Rosalie
Stoppen met roken

erg tevreden

Vriendelijke benadering en goede, duidelijke uitleg over de behandeling. Luistert ook goed naar de klachten en past daar zonodig de behandeling op aan. Ik ben heel erg… Lees meer… “erg tevreden”

K. te Rotterdam
Gewichtsverlies

Fijn geholpen

Fijn geholpen, ik ben nu ruim 4 weken van het roken af. Het is een fijne ondersteuning, maar je moet ook zelf echt… Lees meer… “Fijn geholpen”

Corrie, Rotterdam
Stoppen met roken

No nonsense

Warm ontvangst, duidelijke uitleg, geen verborgen kosten en geen extra verkoop zoals bij andere. No… Lees meer… “No nonsense”

M. te Dordrecht
Gewichtsverlies

zeer tevreden

Hele leuke en lieve mensen. Aandacht voor ieder individu en altijd een praatje. Ben zeer tevreden over hoe het gaat. Zeer… Lees meer… “zeer tevreden”

Anita
Gewichtsverlies

even helemaal niets

Een heerlijke massage en acupunctuur behandeling. Alles wordt goed uitgelegd. Er was even helemaal… Lees meer… “even helemaal niets”

Anneke
TuiNa / Acupunctuur

tevreden

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn… Lees meer… “tevreden”

Esther
Gewichtsverlies

20 kg

Ik ben eind januari voor het eerst bij Monique geweest met als doel 20 kg afvallen. Monique is een hele lieve en kundige vrouw, niet betuttelend maar realistisch zonder iets op te leggen. De “naadjes” doen hun werk en ik hou me aan de (minimale) adviezen qua voeding. Ik heb geen enkel moment “honger” gehad… Lees meer… “20 kg”

ingrid
Gewichtsverlies

tevreden — dup

Wanneer ik kom gaat alles vlot en is er ook tijd voor tips of gewoon een fijn… Lees meer… “tevreden — dup”

Esther
Gewichtsverlies

ondanks vakantie

Ik ben zeer tevreden over de werking van de acupunctuur naaldjes zowel voor de overgangsklachten die al veel minder zijn geworden als voor het afvallen. 5 kg afgevallen ondanks mijn twee vakanties in 8 weken tijd is voor mij prima gegaan… Lees meer… “ondanks vakantie”

Els
Gewichtsverlies

Werkt echt!

Netjes de regels gevolgd om van de suikers af te blijven maar verder heerlijk gegeten (bv brood en kaas mag wel). In vier weken tijd meer dan 2 kilo verloren. Superblij… Lees meer… “Werkt echt!”

Mirjam
Gewichtsverlies

Kundig en Lief

Monique is ontzettend kundig en lief. Ze luistert naar je en kijkt verder dan een reguliere arts. Ik ben al ruim 20 kilo afgevallen met haar hulp. Nog 5 kilo te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat… Lees meer… “Kundig en Lief”

Carlijn Zoetermeer
Gewichtsverlies

Ontspannen

Ben heel tevreden over de behandeling. De massage was heerlijk en ontspannen. Een paar dagen voelde mijn lichaam wat soepeler… Lees meer… “Ontspannen”

Margriet
TuiNa / Acupunctuur

lekker in mijn vel

De uitleg welke ik heb ontvangen is duidelijk (afvallen). Naslag werk mee gekregen waar al de informatie nog eens duidelijk staat omschreven. Het is ook prettig dat je geen dieet hoeft te volgen en je best nog veel keuze hebt wat je mag eten/drinken. De ontvangst is altijd prettig en er is altijd tijd om… Lees meer… “lekker in mijn vel”

Marion
Gewichtsverlies

Aanrader!

Superfijne ervaring en begeleiding. Na verschillende andere methodes gebruikt te hebben, nu eindelijk kunnen stoppen met roken, en ook nog wel op zo een eenvoudige manier.… Lees meer… “Aanrader!”

Kitty
Stoppen met roken

Wist niet wat ik ervan moest denken

Wist eigenlijk niet wat ik er van moest denken en heb er ook wel een aantal weken over nagedacht. Maar nu zo blij dat ik er mee begonnen ben. Nu na 5 maanden al zeker 15 kilo eraf. Monique is ook een fantastische vrouw, zo warm en geïnteresseerd en je kan altijd vragen stellen mocht… Lees meer… “Wist niet wat ik ervan moest denken”

S te H
Gewichtsverlies

Blij

Ik ben ontzettend blij met Tren Counseling. Het afvallen met de naaldjes gaat super goed dus de methode werkt. En ja, uiteraard moet je daar zelf ook veel aan doen. Iedere 4 weken word je vrolijk ontvangen door Monique en haar assistente. Ze werken snel en efficiënt en de sfeer is goed en gezellig. Absoluut… Lees meer… “Blij”

J.
Gewichtsverlies

eindelijk gestopt

Had er geen vertrouwen in MAAR …..het is gelukt, ik ben eindelijk gestopt met dat vieze stink staafje …… Lees meer… “eindelijk gestopt”

M. te Z.
Stoppen met roken

Excellent

Excellent is het juiste woord. Een zeer ontspannende en fijne sfeer. Precies wat ik nodig had. De behandeling die plaats vond na de intake is aangepast op de extra klachten die ik tijdens de intake aangaf. De dag na de behandeling voel ik me stukken beter! Verheug me nu al op de volgende behandeling die… Lees meer… “Excellent”

NJ
TuiNa / Acupunctuur

duidelijk

Er werd een duidelijke uitleg gegeven bij de intake. Prettige benadering. Tijdens de behandeling werd verteld wat er gedaan werd. Handig was dat na afloop van de behandeling een reader meegegeven werd waarin alles nog eens duidelijk werd beschreven. Fijn om thuis nog eens door te… Lees meer… “duidelijk”

M.
Gewichtsverlies

Behulpzaam

Zeer cliënt vriendelijk, behulpzaam en geven van alle soorten… Lees meer… “Behulpzaam”

Peter M
Stoppen met roken

gaat nog prima

Monique is een super lieve en altijd vrolijke vrouw! Ben voor puntjes in me oren geweest om te stoppen met roken, en ga nu dag 5 in en gaat nog… Lees meer… “gaat nog prima”

Bianca
Stoppen met roken

dankjewel

oei oei, heb er zelf door omstandigheden n potje van gemaakt, maar ben super blij dat ik weer terecht kon, het werkt bij mij uitstekend, je wordt correct en veilig geholpen, er wordt geen commentaar gegeven als t ff niet lukt. deze behandeling is echt top voor mij, ben zo blij dat ik gestart ben.… Lees meer… “dankjewel”

Ria
Gewichtsverlies

gemak en welkom

Voelde me op mijn gemak en welkom. Het sfeervolle omgeving en de rust die ik Voelde Het werd allemaal goed uitgelegd voordat de behandeling… Lees meer… “gemak en welkom”

F.N
TuiNa / Acupunctuur

perfect

Professionele uitleg. Overtuigend.… Lees meer… “perfect”

Bernadette
Stoppen met roken

eindelijk na de lockdown

Goed geholpen door Monique. Veilige omgeving, de tijd werd voor je genomen. Fijn om weer eindelijk terecht te… Lees meer… “eindelijk na de lockdown”

B
Gewichtsverlies

Luisterend oor

Altijd een luisterend oor, en neemt de tijd voor haar klanten. Super… Lees meer… “Luisterend oor”

Carla
Gewichtsverlies

goede resultaten

Vriendelijk, behandeling met goede resultaten en altijd Corona… Lees meer… “goede resultaten”

Cobi
Gewichtsverlies

Trefwoorden

” Een aantal trefwoorden: warm, betrokken, deskundig, eerlijk, gezellig en altijd positief! Bedankt,… Lees meer… “Trefwoorden”

M.G.
Gewichtsverlies

Bijna 1 jaar later.

In Jan. 2020 naar Halsteren gegaan om te proberen met roken te stoppen. Met daar bij heel gezonde dosis van twijfels en scepsis. 50 jaar een pakje sigaretten per dag gerookt. Nu in de 70 . Na de behandeling enkele sigaretten gerookt en nu na al bijna 1 jaar lang volledig rookvrij. Had al diverse… Lees meer… “Bijna 1 jaar later.”

Karel
Stoppen met roken

tevreden

” Vriendelijk ontvangst. Voel me gehoord en welkom. Kan altijd vragen stellen tussen de afspraken door. Ben heel erg tevreden.… Lees meer… “tevreden”

HS
Gewichtsverlies

top

Ik kon op korte termijn terecht voor een afspraak. Heel fijn gesprek, duidelijke uitleg en de resultaten ben ik druk mee… Lees meer… “top”

N.
Gewichtsverlies
M.
Gewichtsverlies

erg motiverend

” Super vriendelijk, vrolijk en gastvrij. Supportive en open. Daadwerkelijk samen het doel behalen, erg motiverend.… Lees meer… “erg motiverend”

G.
Gewichtsverlies

Zo blij met het resultaat

In december dacht ik: “en nu wil ik t anders, minder eten en afvallen ” Maar hoe begin je, een jarenlange gewoonte is niet zomaar te doorbreken. Ik las over Tren Counceling en dat leek precies te passen bij mijn idee: “aanpakken van de eet/suiker verslaving “. In 5 maanden 17 kilo kwijtgeraakt, de knop… Lees meer… “Zo blij met het resultaat”

Carla
Gewichtsverlies

eindelijk gelukt na 50 jaar

Na 50 jaar roken is het eindelijk gelukt te stoppen. Dank. Je wel voor de hulp en ik wens je het… Lees meer… “eindelijk gelukt na 50 jaar”

JvB
Stoppen met roken

Werkt echt

Zit in de overgang, en het gaat langzaam, maar ik val stukje bij beetje af zonder dat ik het idee heb dat ik aan de lijn ben! Ik taal amper nog naar al die lekkere dingen die ik vroeger oh zo lekker vond. En als je er niet eens aan denkt, ga je het ook… Lees meer… “Werkt echt”

Francine
Gewichtsverlies

Gestopt met vapen (elektronische sigaret)

Had met mijzelf de afspraak gemaakt om op mijn 40ste te stoppen met roken. Het stoppen met roken had ik al een aantal jaar daarvoor opgegeven, echter was ik daarvoor in de plaats gaan vapen. En ook vapen is verslavend, omdat je nog steeds je dosis nicotine binnenkrijgt. Ik had nog een steuntje nodig om… Lees meer… “Gestopt met vapen (elektronische sigaret)”

Marieke
Stoppen met roken

Versteld

In een woord geweldig. Het is als een wonder, mijn vroege overgang zorgde voor de nodige extra kilo’s. Sinds de puntjes waar ik eerst mijn twijfels over had vliegen de kilo’s eraf. Maar liefst 10 kilo in 2 maanden! Geloof me, je krijgt er geen spijt van maar waar voor je… Lees meer… “Versteld”

Grace
Gewichtsverlies

Ongelooflijk

Ik was best wel sceptisch, ben een echte suikerjunk. Maar ben nu 1 week bezig en er is 1.4 kg af. En zonder veel moeite en geen trillende handen omdat ik geen suiker eet. Op naar de volgende… Lees meer… “Ongelooflijk”

Agnes
Gewichtsverlies

evenwicht en gewrichtsklachten

Ik ben in de Genemuidenstraat op bezoek geweest voor een behandeling voor mijn evenwichtsklachten en gewrichtsklachten. Jij hebt aan beide kanten in mijn oor twee puntjes geplaatst en tevens in mijn linkeroor een slaappuntje. Het puntje in mijn rechteroor viel na 2 dagen uit en in mijn linkeroor na 1 week. Verbluffend was ook dat… Lees meer… “evenwicht en gewrichtsklachten”

EvdA
TuiNa / Acupunctuur

Recensie gewichtsverlies

Hele goede en vriendelijke begeleiding. Als er vragen zijn kun je via mail altijd terecht. Goede voorlichting wat je wel en niet moet eten. En als het even maandje moeilijker gaat dan krijg je goede feedback om de maand daarop weer resultaat te krijgen. En het ligt ook echt aan jezelf of je de knop… Lees meer… “Recensie gewichtsverlies”

Wilma van Rijnsoever
Gewichtsverlies

Geweldig

Nog maar net begonnen (2 mnd) en nu al bijna 7 kilo minder ?. Geen behoefte aan zoet en voor mij is het super makkelijk vol te houden. Monique is echt een… Lees meer… “Geweldig”

Mar
Gewichtsverlies

Mijn redding….

Net op het punt dat ik dacht, nu is het genoeg qua gewicht, las ik op mijn mobiel het bericht: Het kan echt! Afvallen zonder dieet. Ik las het met een idee van ja, ja het zal wel…. Besloot om naar een infobijeenkomst te gaan en hoorde over de puntjes. Het bleek dat je geen… Lees meer… “Mijn redding….”

Marja uit Numansdorp
Gewichtsverlies

Zeer tevreden

Ik ben nu sinds juni bezig met mijn behandeling, de kilo,s worden geleidelijk minder. Ook de cm,s gaan er geleidelijk af, en dit zonder me echt dingen te hoeven ontzeggen. Ik heb nooit het gevoel dat ik op dieet ben en heb ook geen enkele behoefte naar zoetigheid e.d Zelf had ik dit nooit verwacht,… Lees meer… “Zeer tevreden”

Marjan
Gewichtsverlies

5 sterren! :)

Deze manier om af te vallen is heel goed te doen. Er blijft voldoende over om lekker te kunnen eten. De begeleiding en benadering gaat op een positieve prettige manier. Je bent ook welkom als je op je ‘streefgewicht’ bent om je nog te laten wegen. Ik kan Tren-Counseling van harte aanbevelen! Met dank aan… Lees meer… “5 sterren! :)”

Aletta
Gewichtsverlies

super makkelijk gestopt met roken

We zijn op donderdagavond richting Dordrecht gereden met onze laatste sigaret gerookt te hebben . De manier waarop we werden behandeld was zeer persoonlijk en met goede uitleg . Het was duidelijk wat er ging gebeuren en hebben meteen de behandeling laten doen . Nu 3 maanden langer nog steeds gestopt zonder enige moeite .… Lees meer… “super makkelijk gestopt met roken”

manja
Stoppen met roken

Vrij

Ik was al eens eerder gestopt met roken, maar dit heb ik een week of 3 volgehouden. Totdat met Monique in contact kwam vanwege het feit dat mijn vrouw een behandeling bij haar volgde. 2 weken met prikkertjes in mijn oren lopen. Het kan niet gekker. Maar met mijn wilskracht en de magische prikkertjes van… Lees meer… “Vrij”

Cok paape
Stoppen met roken

hoe tren mijn leven heeft veranderd

in 2016 ben ik via een collega in contact gekomen met tren ik wilde heel graag afvallen maar wist niet zo goed hoe,ik dacht ik ga het proberen en vol goede moed en puntjes in mijn oren ben ik de uitdaging aangegaan ik had echt overgewicht,en wist voor mezelf dat er iets moest gebeuren iedere… Lees meer… “hoe tren mijn leven heeft veranderd”

caroline suijkerbuijk
Gewichtsverlies

Afvallen zonder lijnen

Het idee om gewicht te verliezen zonder dat je het gevoel hebt dat je lijnt. Eindelijk een methode waarbij er niets hoeft te worden gewogen of geteld. Hierdoor ben ik toch minder bezig met eten omdat ik niet de hele dag hoeft te tellen met wat ik eet. Natuurlijk moet je op letten met eten… Lees meer… “Afvallen zonder lijnen”

Diana
Gewichtsverlies

Top!

Altijd fijn om naar Monique te gaan. Ze weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Wat op dat moment niet altijd fijn is, maar daarna wel weer beter aanvoelt. En altijd tijd voor een… Lees meer… “Top!”

Marianne
TuiNa / Acupunctuur

Roken never nooit meer

Nadat ik al eerder was gestopt en helaas weer begonnen. Besloot ik Tren counseling /Monique te bellen om een datum te prikken om te stoppen met roken. Ik was ik het roken zo zat ook wetende hoe het was zonder sigaret. Ik weet nog goed het ging 7 mei 2014 op naar Monique uitleg gekregen… Lees meer… “Roken never nooit meer”

Jolanda
Stoppen met roken

Onder behandeling bij monique

Tijdens de behandelingen van Monique voelde ik me erg op mijn gemak, de sfeer is prettig en ontspannen. Ze is goed meelevend met je en ze doet haar werk goed !!!, hele fijne massages die ik een ieder kan… Lees meer… “Onder behandeling bij monique”

Yvonne
TuiNa / Acupunctuur

Ze luistert, en helpt als mogelijk gelijk

Binnen gekomen tbv gewichtsverlies, maar meegegaan met haar uitbreiding van diensten . Een wonder, gewichtsverlies door auriculotherapie , ok wel een paar “not to eat or drink” maar zonder veel moeite afvallen is het eindresultaat. Tijdens de bezoekjes kom je aan de praat en ze staat gelijk klaar met extra puntjes die je helpen .… Lees meer… “Ze luistert, en helpt als mogelijk gelijk”

Wilma van Velzen
TuiNa / Acupunctuur

Tevredenheid alom

Tijdens de uitleg ronde word je volledig op de hoogte gebracht en kan je alle vragen stellen die je wilt. Hier komt de vriendelijkheid en openheid van de consulten je al als een warme deken over je heen. Dat geldt voor mij ook voor de consulten. Als ik vragen heb worden deze open en eerlijk… Lees meer… “Tevredenheid alom”

Miriam
Gewichtsverlies

Het werkt écht!!

Ik heb nog nooit hoeven lijnen totdat ik stopte met roken en 15kg aankwam. Ik wilde deze 15 kg kwijt zonder allerlei diëten, bang voor het jo-jo effect. Via een vriendin hoorde ik van Monique, afvallen zonder dieet maar met wat spelregels. Bewustwording van de keuze die je maakt. Alles mag niks moet, hoe fijn… Lees meer… “Het werkt écht!!”

Mascha
Gewichtsverlies

Werkt super

Ik ben zo blij met deze behandeling zonder medicatie van mijn warmte aanvallen af ook voel ik mij rustiger en slaap ik beter.in de winter weer mijn truien aan.helemaal top!! Ook de afspraken zijn altijd… Lees meer… “Werkt super”

Manuela
Overgangsklachten

Afslanken is simpel

De eerste keer was ik er bijna van overtuigd dat ik in de maling werd genomen. Ik had echter al zo vreselijk veel geprobeerd en voor zo vreselijk veel geld, dat ik dacht dat dit er ook nog wel bij kon. Eerlijk, een paar naaldjes on je oren en dan val je 4 weken af!… Lees meer… “Afslanken is simpel”

Joke Dol
Gewichtsverlies

Fibromyalgie

In mei 2018 werd ik voor het eerst behandeld met als doel de pijnklachten te verminderen die bij de fibromyalgie behoorlijk aanwezig kan zijn. Vandaag heb ik voor de 4e keer 3 puntjes in mijn oren gekregen. Ik ben zeer tevreden over het behandel effect. Ik startte met kaakpijn (gewricht) en een paar uren later… Lees meer… “Fibromyalgie”

Marianne
TuiNa / Acupunctuur

Wat een verandering!

Na het zetten van de naaldjes veranderde alles! De volgende dag met gemak gestopt met mijn slechte eetgewoonten. Het was niet lastig om op een andere manier te eten, want het voelt, in tegenstelling tot veel andere methoden, niet alsof je veel moet laten. Ik maak zorgvuldiger keuzes in wat ik wel en niet wil… Lees meer… “Wat een verandering!”

Janneke
Gewichtsverlies

Pijn in de knie

Monique heeft mijn knie pijn vrij gemaakt met accupunctuur, ik heb bijna een jaar klachten gehad met trappen lopen en wandelen en ik heb fysiotherapie gehad maar dat hielp niet veel, door de oefeningen kwam ik niet veel verder, maar al bij de 1e behandeling van Monique voelde ik verbetering en daar ben ik reuze… Lees meer… “Pijn in de knie”

N.H
TuiNa / Acupunctuur

Top

Helemaal top….. Echt lijnen kan ik het niet noemen, het is meer bewust worden. Geleidelijk gaat er elke maand wat gewicht af. Zelfs na een vakantie van bijna 3 weken is er gewicht af. De positiviteit en het ontvangst elke maand is hartverwarmend. Tevens een extra magneetje laten zetten voor klachten van de overgang, na… Lees meer… “Top”

Carola
Gewichtsverlies

Wat ben ik blij!

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik al van alles heb geprobeerd maar blijf jojo-en. Omdat ik steeds meer medicatie moest gaan gebruiken voor mijn diabetes2 en mijn schoonzoon goede resultaten behaalde met stoppen met roken toch maar de stap gezet. En wat ben ik een blij mens nu. In het begin nog wel trek in… Lees meer… “Wat ben ik blij!”

Coby Speel-Webbers
Gewichtsverlies

Heerlijke massage

Hihihi nou ja heerlijk, je weet dat het gevoelig is en soms jodel je ff, maar dat is maar even. En na de massage combi acupunctuur voel ik mij zo heerlijk loom, en laaaaaaang daarna voel ik mij nog heerlijk! Bedankt Monique… Lees meer… “Heerlijke massage”

Carolien Planken
TuiNa / Acupunctuur

Gewichtsverlies en hormonale klachten

Behoorlijk sceptisch ging ik naar een oriënterende bijeenkomst in Breda. Ik had veel last van hormonale klachten en wat ik ook deed, ik kwam aan in plaats van dat ik afviel. Kapitalen heb ik uitgeven aan orthomoleculaire consultants en diëtisten. Na een goede, heldere en no-nonsense uitleg en omdat anderen resultaten boekten heb ik meteen… Lees meer… “Gewichtsverlies en hormonale klachten”

Nathalie
Gewichtsverlies

Echt een aanrader!

Van alles geprobeerd, maar de kilo’s wilden er maar niet af. Totdat ik kennismaakte met Tren counseling. In het begin was ik sceptisch maar de kilo’s vlogen eraf! En dat zonder honger gevoel en je kunt bijna alles eten! En ik had geen trek meer in snoep en koek. Heel bijzonder voor een zoetekauw zoals… Lees meer… “Echt een aanrader!”

Dennis van der Kwast
Gewichtsverlies

Helende massage

Geconstateerd dat tui na massages goed voor mij helpen (erge moeheid en gespannen lijf) tuurlijk de behandeling is op sommige plekken niet fijn (vastzittende spieren)maar o zo nodig. Tijdens de rustpauze voel je je gelijk al rustig worden en ’s middags kwam bij mij alle moeheid eruit, waardoor ik de tijd erna stuk fitter ging… Lees meer… “Helende massage”

Marcella van Soldt
TuiNa / Acupunctuur

Doet wat het belooft

Na 3 weken al 3 kg kwijt! Normaal ben ik erg sceptisch over alternatieve geneeswijzen, maar dit werkt echt goed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hiermee mijn streefgewicht… Lees meer… “Doet wat het belooft”

Ismay
Gewichtsverlies

AANRADER

De eerste 4 weken al 4,5 kg. kwijt. Daarna ging het wat langzamer 2,7 in de 4 weken daarna en met nog 1 ronde te gaan kom ik zeker aan mij streefgwicht van 69 kg. Had weinig moeite met het laten staan van zoetigheid (wat voor mij ’n wonder is, aangezien ik anders niet 1… Lees meer… “AANRADER”

ANJA
Gewichtsverlies

Effectief

Eind januari gestart en nu 6 maanden later bijna 10 kilo kwijt. Ik kon ALTIJD én veel eten. Door de naaldjes ben ik veel sneller verzadigd. Ik ben niet gaan diëten, maar anders gaan eten. Ik ben veel bewuster bezig wat ik mijn mond stop en heb nu meer structuur in mijn eetgewoontes. De woorden… Lees meer… “Effectief”

Miranda
Gewichtsverlies

Top ervaring

Ik ben sinds 2 maanden bezig voor gewichts verlies Ik kan het zelf nauwelijks geloven maar na jaren kampen met het wel bekende jojo effect ben ik nu toch echt ruim 13 kilo afgevallen in 8 weken tijd. Ik heb geen behoefte meer aan zoetigheid en kan makkelijk nee zeggen Ik zit sneller vol en… Lees meer… “Top ervaring”

Miranda vielvoye
Gewichtsverlies

Blijvend gewichtsverlies en geen zin in suiker!

Na het starten met de puntjes ben ik 20 kg af gevallen en dat nu 2 jaar! Kan zonder problemen zoetigheid laten staan en voel me… Lees meer… “Blijvend gewichtsverlies en geen zin in suiker!”

Helma Verburg
Gewichtsverlies

Professionele hulp

Heel blij dat ik tren counseling heb ontdekt. Ondanks dat eea nog niet uitpakt zoals gehoopt ben ik heel bewust geworden van wat ik eet en drink, heb ik centimeters verloren en voel ik mij gesteund door tren counseling. Ik ga er nog wel even mee door, mijn lichaam heeft tijd nodig, maar dat t… Lees meer… “Professionele hulp”

Ellen
Gewichtsverlies