Stoppen met roken recensies

perfect

Professionele uitleg. Overtuigend. Vakkundig

Bernadette
Stoppen met roken

Bijna 1 jaar later.

In Jan. 2020 naar Halsteren gegaan om te proberen met roken te stoppen. Met daar bij heel gezonde dosis van twijfels en scepsis. 50 jaar een pakje sigaretten per dag gerookt. Nu in de 70 . Na de behandeling enkele sigaretten gerookt en nu na al bijna 1 jaar lang volledig rookvrij. Had al diverse… Lees meer… “Bijna 1 jaar later.”

Karel
Stoppen met roken

eindelijk gelukt na 50 jaar

Na 50 jaar roken is het eindelijk gelukt te stoppen. Dank. Je wel voor de hulp en ik wens je het allerbeste.

JvB
Stoppen met roken

Gestopt met vapen (elektronische sigaret)

Had met mijzelf de afspraak gemaakt om op mijn 40ste te stoppen met roken. Het stoppen met roken had ik al een aantal jaar daarvoor opgegeven, echter was ik daarvoor in de plaats gaan vapen. En ook vapen is verslavend, omdat je nog steeds je dosis nicotine binnenkrijgt. Ik had nog een steuntje nodig om… Lees meer… “Gestopt met vapen (elektronische sigaret)”

Marieke
Stoppen met roken

super makkelijk gestopt met roken

We zijn op donderdagavond richting Dordrecht gereden met onze laatste sigaret gerookt te hebben .
De manier waarop we werden behandeld was zeer persoonlijk en met goede uitleg . Het was duidelijk wat er ging gebeuren en hebben meteen de behandeling laten doen . Nu 3 maanden langer nog steeds gestopt zonder enige moeite… Lees meer… “super makkelijk gestopt met roken”

manja
Stoppen met roken

Vrij

Ik was al eens eerder gestopt met roken, maar dit heb ik een week of 3 volgehouden. Totdat met Monique in contact kwam vanwege het feit dat mijn vrouw een behandeling bij haar volgde. 2 weken met prikkertjes in mijn oren lopen. Het kan niet gekker. Maar met mijn wilskracht en de magische prikkertjes van… Lees meer… “Vrij”

Cok paape
Stoppen met roken

Roken never nooit meer

Nadat ik al eerder was gestopt en helaas weer begonnen. Besloot ik Tren counseling /Monique te bellen om een datum te prikken om te stoppen met roken. Ik was ik het roken zo zat ook wetende hoe het was zonder sigaret. Ik weet nog goed het ging 7 mei 2014 op naar Monique uitleg gekregen… Lees meer… “Roken never nooit meer”

Jolanda
Stoppen met roken