TuiNa / Acupunctuur recensies

even helemaal niets

Een heerlijke massage en acupunctuur behandeling. Alles wordt goed uitgelegd. Er was even helemaal… Lees meer… “even helemaal niets”

Anneke
TuiNa / Acupunctuur

Ontspannen

Ben heel tevreden over de behandeling. De massage was heerlijk en ontspannen. Een paar dagen voelde mijn lichaam wat soepeler… Lees meer… “Ontspannen”

Margriet
TuiNa / Acupunctuur

Excellent

Excellent is het juiste woord. Een zeer ontspannende en fijne sfeer. Precies wat ik nodig had. De behandeling die plaats vond na de intake is aangepast op de extra klachten die ik tijdens de intake aangaf. De dag na de behandeling voel ik me stukken beter! Verheug me nu al op de volgende behandeling die… Lees meer… “Excellent”

NJ
TuiNa / Acupunctuur

gemak en welkom

Voelde me op mijn gemak en welkom. Het sfeervolle omgeving en de rust die ik Voelde Het werd allemaal goed uitgelegd voordat de behandeling… Lees meer… “gemak en welkom”

F.N
TuiNa / Acupunctuur

evenwicht en gewrichtsklachten

Ik ben in de Genemuidenstraat op bezoek geweest voor een behandeling voor mijn evenwichtsklachten en gewrichtsklachten. Jij hebt aan beide kanten in mijn oor twee puntjes geplaatst en tevens in mijn linkeroor een slaappuntje. Het puntje in mijn rechteroor viel na 2 dagen uit en in mijn linkeroor na 1 week. Verbluffend was ook dat… Lees meer… “evenwicht en gewrichtsklachten”

EvdA
TuiNa / Acupunctuur

Top!

Altijd fijn om naar Monique te gaan. Ze weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Wat op dat moment niet altijd fijn is, maar daarna wel weer beter aanvoelt. En altijd tijd voor een… Lees meer… “Top!”

Marianne
TuiNa / Acupunctuur

Onder behandeling bij monique

Tijdens de behandelingen van Monique voelde ik me erg op mijn gemak, de sfeer is prettig en ontspannen. Ze is goed meelevend met je en ze doet haar werk goed !!!, hele fijne massages die ik een ieder kan… Lees meer… “Onder behandeling bij monique”

Yvonne
TuiNa / Acupunctuur

Ze luistert, en helpt als mogelijk gelijk

Binnen gekomen tbv gewichtsverlies, maar meegegaan met haar uitbreiding van diensten . Een wonder, gewichtsverlies door auriculotherapie , ok wel een paar “not to eat or drink” maar zonder veel moeite afvallen is het eindresultaat. Tijdens de bezoekjes kom je aan de praat en ze staat gelijk klaar met extra puntjes die je helpen .… Lees meer… “Ze luistert, en helpt als mogelijk gelijk”

Wilma van Velzen
TuiNa / Acupunctuur

Fibromyalgie

In mei 2018 werd ik voor het eerst behandeld met als doel de pijnklachten te verminderen die bij de fibromyalgie behoorlijk aanwezig kan zijn. Vandaag heb ik voor de 4e keer 3 puntjes in mijn oren gekregen. Ik ben zeer tevreden over het behandel effect. Ik startte met kaakpijn (gewricht) en een paar uren later… Lees meer… “Fibromyalgie”

Marianne
TuiNa / Acupunctuur

Pijn in de knie

Monique heeft mijn knie pijn vrij gemaakt met accupunctuur, ik heb bijna een jaar klachten gehad met trappen lopen en wandelen en ik heb fysiotherapie gehad maar dat hielp niet veel, door de oefeningen kwam ik niet veel verder, maar al bij de 1e behandeling van Monique voelde ik verbetering en daar ben ik reuze… Lees meer… “Pijn in de knie”

N.H
TuiNa / Acupunctuur

Heerlijke massage

Hihihi nou ja heerlijk, je weet dat het gevoelig is en soms jodel je ff, maar dat is maar even. En na de massage combi acupunctuur voel ik mij zo heerlijk loom, en laaaaaaang daarna voel ik mij nog heerlijk! Bedankt Monique… Lees meer… “Heerlijke massage”

Carolien Planken
TuiNa / Acupunctuur

Helende massage

Geconstateerd dat tui na massages goed voor mij helpen (erge moeheid en gespannen lijf) tuurlijk de behandeling is op sommige plekken niet fijn (vastzittende spieren)maar o zo nodig. Tijdens de rustpauze voel je je gelijk al rustig worden en ’s middags kwam bij mij alle moeheid eruit, waardoor ik de tijd erna stuk fitter ging… Lees meer… “Helende massage”

Marcella van Soldt
TuiNa / Acupunctuur