Werkt echt!

Netjes de regels gevolgd om van de suikers af te blijven maar verder heerlijk gegeten (bv brood en kaas mag wel).

In vier weken tijd meer dan 2 kilo verloren. Superblij natuurlijk!

Kundig en Lief

Monique is ontzettend kundig en lief. Ze luistert naar je en kijkt verder dan een reguliere arts. Ik ben al ruim 20 kilo afgevallen met haar hulp. Nog 5 kilo te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.

lekker in mijn vel

De uitleg welke ik heb ontvangen is duidelijk (afvallen). Naslag werk mee gekregen waar al de informatie nog eens duidelijk staat omschreven. Het is ook prettig dat je geen dieet hoeft te volgen en je best nog veel keuze hebt wat je mag eten/drinken. De ontvangst is altijd prettig en er is altijd tijd om vragen te stellen. Naaldjes worden vakkundig gezet. Het heeft mij inmiddels geholpen om 14 kilo af te vallen van 9 mei 2022. Ik heb geen trek meer in suikers, zit eerder vol en zit een stuk fijner in mijn vel.

Wist niet wat ik ervan moest denken

Wist eigenlijk niet wat ik er van moest denken en heb er ook wel een aantal weken over nagedacht. Maar nu zo blij dat ik er mee begonnen ben. Nu na 5 maanden al zeker 15 kilo eraf. Monique is ook een fantastische vrouw, zo warm en geïnteresseerd en je kan altijd vragen stellen mocht je het niet meer weten.

Blij

Ik ben ontzettend blij met Tren Counseling. Het afvallen met de naaldjes gaat super goed dus de methode werkt. En ja, uiteraard moet je daar zelf ook veel aan doen. Iedere 4 weken word je vrolijk ontvangen door Monique en haar assistente. Ze werken snel en efficiënt en de sfeer is goed en gezellig. Absoluut een aanrader!

duidelijk

Er werd een duidelijke uitleg gegeven bij de intake. Prettige benadering. Tijdens de behandeling werd verteld wat er gedaan werd. Handig was dat na afloop van de behandeling een reader meegegeven werd waarin alles nog eens duidelijk werd beschreven. Fijn om thuis nog eens door te nemen.

dankjewel

oei oei, heb er zelf door omstandigheden n potje van gemaakt, maar ben super blij dat ik weer terecht kon, het werkt bij mij uitstekend, je wordt correct en veilig geholpen, er wordt geen commentaar gegeven als t ff niet lukt. deze behandeling is echt top voor mij, ben zo blij dat ik gestart ben. dames dankjewel

eindelijk na de lockdown

Goed geholpen door Monique. Veilige omgeving, de tijd werd voor je genomen. Fijn om weer eindelijk terecht te kunnen.

Luisterend oor

Altijd een luisterend oor, en neemt de tijd voor haar klanten. Super tevreden!!

goede resultaten

Vriendelijk, behandeling met goede resultaten en altijd Corona Proof