TuiNa massage

Met een TuiNa massage (spreek je uit Twiena) lossen we verstoringen binnen uw energie op. Na een behandeling kunt u al direct verschil merken.
Kom naar Tren Counseling voor een drukpuntmassagebehandeling op maat.

Een TuiNa-massage bij Tren Counseling

Voor een TuiNa-massage in Zoetermeer moet u bij Tren Counseling zijn. Deze zogenaamde drukpuntmassage verhelpt verstoringen en voorkomt problemen met uw lichaam. Door druk uit te oefenen op uw meridianen (energiebanen) en specifieke acupressuurpunten zorgen we dat energie vrijkomt en dat deze gelijkmatig door uw lichaam stroomt.

Effectieve drukpuntmassage

Het complete lichaam is met elkaar verbonden door middel van meridianen, energiebanen. Hierbij gaat het zowel om de buitenzijde als diverse organen. Volgens de Chinese geneeskunde stromen er Qi (energie) en bloed door de meridianen. Zo voorzien we ons bewegingsapparaat van voedingsstoffen en informatie en ontstaat er een evenwicht tussen Yin en Yang. Wat de balans weerspiegelt van ons lichaam.

Blokkades en onregelmatigheden in de meridianen veroorzaken ziekteprocessen en brengen het evenwicht uit balans. Zo zien wij pijn als een blokkade van de Qi. Om deze verstoring in de energie op te lossen gaan we hetzelfde te werk als bij een acupunctuurbehandeling. Alleen gebruiken we hierbij onze vingers in plaats van de naalden om de drukpunten en meridianen te behandelen.

Hierdoor maken we blokkades los, bestrijden we pijnlijke klachten, stimuleren we het zelfgenezend vermogen en brengen het bewegingsapparaat weer in balans. De TuiNa-behandeling is nog effectiever in combinatie met acupunctuur.

Behandeling op maat

Via de TuiNa massage kunnen we blokkades opheffen en de circulatie van energie en bloed bevorderen. De TuiNa-massage is dan ook zeer effectief bij chronische klachten, hoofdpijn, allergieën, pijn in de gewrichten, spijsverteringsproblemen en nog veel meer.

Wilt u ook een behandeling op maat? Dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek met u in. In dit gesprek bespreken we uw klachten en analyseren uw gestel.  Aan de hand daarvan bepalen we welke vorm van drukpuntmassage voor u de beste oplossing is.

Alle behandelingen van Tren Counseling worden vergoed door zorgverzekeraars.

Bel gerust voor het maken van een afspraak of doe dit online door het invullen van het contactformulier.